Cautare

447 de rezultate pentru "umf carol davila" (2.77 secunde)
nu stim ce atitudine veti avea fata de noile cereri ale UDMR, cum ar fi divizarea UMF Targu Mures pe criterii etnice;
Liderii UDMR au atras atentia, in ultima perioada, cu privire la faptul ca Legea Educatiei este aplicata partial, in contextul in care la UMF Targu Mures nu a fost infiintata o linie in limba maghiara.
Primul pas - avalansa de motiuni simple Prima posibila va fi totusi una de cenzura daca Guvernul initiaza si aproba OUG cu privire la infiintarea unei facultati in limba maghiara la UMF Targu Mures.
O motiune pe tema UMF ar fi subrezit pozitia PDL in fieful sau ardelean: parlamentarii fie nu votau, deci pierdeau electorat, fie paraseau partidul.
Potrivit Constitutiei, un grup parlamentar nu poate sustine decat o motiune de cenzura pe parcursul unei sesiuni, USL intentionand deja sa supuna Guvernul unui test de incredere in Parlament in legatura cu infiintarea facultatii maghiare in cadrul UMF Targu Mures.
In fine, in cazul UMF Tg. Mures, lingvistul Ungureanu ajunge sa puna maghiara in aceeasi oala cu engleza, limbi straine amandoua, ca sa demonstreze cat de corecta si frumoasa e cedarea la santajul grosolan al UDMR.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca USL va depune motiune de cenzura pe 17 Aprilie motivul fiind "cedarea premierului Ungureanu in fata UDMR" in chestiunea UMF Targu Mures si "cedarea in fata intereselor straine de a vinde ce a mai ramas din resurse".
modul de impartire a banilor de catre Guvern ca "mita electorala" alesilor locali ai Puterii, gestionarea frauduloasa a resurselor nationale ale tarii si infiintarea unei facultati separate in limba maghiara in cadrul UMF Targu Mures.
Primul gest major este mult asteptata motiune de cenzura anuntata de opozitie. "A fi sau a nu fi" UMF Tg. Mures printre motivele ei - aceasta-i intrebarea!...
Mentinere la putere cu pretul sacrificarii Romaniei Punctul forte al motiunii il reprezinta capitolul dedicat "incalcarii legii in cazul UMF Targu Mures".
El a mentionat insa ca demersul opozitiei de a initia motiunea de cenzura era necesar, pentru a sanctiona unele abuzuri ale puterii, cum ar fi situatia de la UMF Targu Mures, precum si problemele legate de privatizari.
El a explicat insa ca demersul opozitiei de a initia motiunea de cenzura era necesar, pentru a sanctiona unele abuzuri ale puterii, cum ar fi situatia de la UMF Targu Mures, precum si problemele legate de privatizari.
Discutand despre UMF Tg. Mures: "Exista legea autonomiei universitare si atunci guvernarea si-a asumat o chestiune care depaseste atributiile sale".
Gust a declarat pentru gandul ca va vota motiunea de cenzura, deoarece nu este de acord cu hotararea luata de Guvernul Ungureanu in privinta UMF Targu Mures.
Deputatul a dat drept exemplu decizia PDL in legatura cu UMF Targu Mures, aratand ca aceasta "i-a pus capac". "Foarte multe lucruri anormale sunt in partid si creeaza nemultumiri.
Lista neagra a "lasilor" care au tradat interesul national in Ardeal Pe internet a inceput sa circule o lista neagra a parlamentarilor PDL/UNPR, din Ardeal, care nu au votat motiunea impotriva UMF Targu Mures.
Referindu-se la problema UMF Targu Mures, Ion Iliescu a afirmat ca aici exista doua aspecte. "Prima chestiune, in legatura cu UDMR-ul.
• problema UMF Targu Mures: Sunt doua lucruri aici. Prima chestiune, in legatura cu UDMR-ul. UDMR-ul a avut o anumita optiune si de aceea a spus Ponta dupa aceea ca este bine ca UDMR-ul sa fie in Opozitie.
Intr-un asemenea context, nu sunt admisibile criticile exprimate in ultimile saptamani de mai multi lideri de la Budapesta, in frunte cu premierul Viktor Orban, referitoare la decizii ale noului guvern de la Bucuresti in probleme de politica interna, cum ar fi anularea Hotararii de Guvern privind infiintarea unei linii de invatamant in limba maghiara la UMF Targu Mures sau adoptarea sistemului de vot uninominat pur.
Si am aflat ca, intre 4 si 7 septembrie, la Cluj se deruleaza al VIII-lea Congres al Asociatiei de Endocrinologie Clinica din Romania, sub patronajul Academiei de Stiinte Medicale, Institutului National de Endocrinologie "CI Parhon" si UMF "Iuliu Hateaganu" din Cluj.
google-analytics.com